Gratis Demo: Godsvognmand

1 Intro

Intro

Introduktion

Du skal nu til at læse dig igennem alt det stof, som du med fordel kan og skal have kendskab til for at blive en god vognmand og, inden da, bestå den afsluttende prøve. Du skal være indstillet på at læse en del af stoffet op i materialet.

Dette medie er kun til at vejlede dig i, hvordan du lettest kommer frem til de nødvendige oplysninger, som du skal læse for at blive en god vognmand. Du vil blive præsenteret for en del opgaver/tests undervejs, som du skal løse. De forskellige tests er opbygget på samme måde, som den afsluttende prøve.

Ingen genvej

Gør dig selv og os den tjeneste at lade være med kun at tage testene for at lære spørgsmålene udenad, idet der er to ting, som vil give dig besvær ved den fremgangsmåde.

1) Du vil måske ikke være dygtig nok til at drive din virksomhed med succes, fordi du har overset et eller andet eller glemt at tilegne dig viden i emner, som kan få store konsekvenser for din virksomhed.

2) Det andet problem er, at vi ikke kan indstille dig til prøven, hvis vi i vores administrationssystem kan se, at du kun har været inde og tage de forskellige tests.

Prøven

Prøven er af 4 timers varighed og er inddelt i to dele; en multiple choice del med i alt 60 spørgsmål og en case-del med i alt 6 opgaver, som omhandler økonomi.

Til hvert spørgsmål i multiple choice delen vil der være 4 svarmuligheder og kun ét rigtigt svar - DV-Academy er opbygget efter samme princip.

Alt materiale i papirform må medbringes til den afsluttende prøve. Derfor kan du med fordel lave dig et ringbind, hvori du samler dit materiale og opgaver. Da omfanget af materialet er enormt, kan du med fordel begrænse dine udskrifter til de emner, du måske føler dig mindre sikker i. 

Support

Du mulighed for at benytte dig af vores support.

Hvis du ønsker at anvende supporten, har du flere muligheder, fx:

1) E-mail via info@dv-academy.dk

2) Telefon 7572 4700

Vi er ofte i undervisning i dagtimerne, men bestræber os på at svare på din henvendelse så hurtigt, som det er muligt.

Det kan være en fordel for dig, hvis du eventuelt samler lidt flere spørgsmål sammen og sender dem i en mail.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig over telefonen, men vi kan blive nødt til at undersøge dit spørgsmål for så at vende tilbage på et andet tidspunkt.

Rigtig god fornøjelse med kursusforløbet.

Skip Indhold

Indhold

Indhold

  • 1 Intro
Skip Navigation

Navigation

Skip Indstillinger

Indstillinger