Gratis Demo: Taxivognmand

1 VEU Godtgørelse

VEU Godtgørelse

Der er mulighed for at søge om VEU-godtgørelse, såfremt du opfylder en række kriterier. Hvis du er i tvivl, om du opfylder disse betingelser, bedes du venligst kontakte din fagforening eller a-kasse.
 

VEU godtgørelse er kun gældende for taxivognmand og taxikvalifikation, men ikke for gods- og busvognmand.

Din virksomhed kan søge VEU-godtgørelse til medarbejdernes AMU-kurser på kursusportalen efteruddannelse.dk

På efteruddannelse.dk kan du søge om godtgørelse for alle AMU-kurser. For disse kurser er det per 1. januar 2014 kun digitale ansøgninger sendt via efteruddannelse.dk, som udløser VEU-godtgørelsen på op til 652 kroner per medarbejder per dag.

For at kunne bestille kurser og søge VEU godtgørelse på efteruddannelse.dkskal du bruge en digital medarbejdersignatur. Den får du hos den person, som administrerer din virksomheds digitale signatur. (Læs mere

Det er en god idé at få det praktiske på plads i god tid. I de fleste virksomheder går det hurtigt, men hvis I for eksempel ikke allerede har digitale signaturer, kan det tage nogle dage at få dem leveret via danid.dk eller virk.dk. Så snart du har din medarbejdersignatur og internt er godkendt til at administrere kurser, vil du til gengæld kunne tilmelde medarbejdere og søge godtgørelse i løbet af få minutter. Der er hjælp at hente på efteruddannelse.dk

Bemærk: Der kan kun gives VEU-godtgørelse for en dag uanset, at en undervisningsdag varer mere end 7,4 timer. Der kan således højst gives VEU-godtgørelse svarende til 7,4 timer pr. dag.

Skip Indhold

Indhold

Indhold

  • 1 VEU Godtgørelse
Skip Navigation

Navigation

Skip Indstillinger

Indstillinger